Securitas
3.3 out of 5 stars.
Get weekly updates, new jobs, and reviews

About Securitas

Securitas är idag branschledande inom säkerhetslösningar. Med våra tre ledstjärnor ”Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet” har vi skyddat hem, arbete och samhälle i Sverige i över 80 år. Tillsammans med kunder och branschorganisationer förbättrar vi hela tiden säkerheten i en värld där riskerna ständigt förändras, något som ställer allt större krav på det – 

Vi hjälper dig att göra din värld tryggare!

Under 2019 frågade vi hundratals medarbetare på Securitas varför de går till jobbet och vad det är som förenar så många människor över lands- och kontinentgränserna. Svaren på dessa frågor återspeglas i vårt nya syfte: Vi hjälper till att göra världen tryggare. Idag har vi utvecklats till ett av de världsledande och mest avancerade säkerhetsföretagen. Vi är stolta över att skydda både säkerhet och välfärd över hela världen.

Bakom uniformen

Följ Rosanna när hon prövar på en rad olika yrken som finns inom Securitas. I det här avsnittet får du hänga med Rosanna ner i den underjordiska marinbasen på Muskö när hon provar på jobbet som skyddsvakt. Men först gäller det att lära sig de fem säkerhetsreglerna för skjutvapen… Fler avsnitt hittar du på vår Youtube-kanal.

#FrågaSecuritas

Securitas samlade in hundratals frågor från allmänheten där vi gjorde så gott vi kunde för att besvara dessa. Vi svarar på alla möjliga frågor om hur man söker jobb, om man får ta med betongen hem, om det är farligt att arbeta som väktare och om p-vakter jobbar på provision. Se fler avsnitt på vår Youtube-kanal.

Vilken uniform passar dig?

Varje dag, dygnet runt, skyddar Securitas vardagshjältar Sverige. Men vi behöver bli fler! På www.securitas.se/ledigajobb publiceras alla våra lediga tjänster.